søndag den 7. april 2013

Golf event in Buenaventura

Lørdag d. 6 april var Pedro, Jacob og jeg til et golf event i Buenaventura. Eventet var arrangeret af Mercedes-Benz, som havde inviteret deres bedste kunder. Vi havde taget nogle møbler med, kataloger og invitationer til eventet vi skal holde i butikken på torsdag. 

Dagen startede tidligt. Mercedes bød alle velkomne og skød turneringen igang.
Alle golfbilerne stod klar til spillerne, som kørte afsted ud til hullerne. 

Mercedes udstillede flere biler rundt omkring, blandt andet deres nye klasse A bil, som jeg ikke ville have noget imod at køre lidt rundt i. 
Turneringen varede 4 timer, hvor der ikke var nogle folk ved vores stand, så vi lånte en golf bil og nogle køller, så vi kunne kørte rundt og se hele området. Det hele var så smukt! 


Mercedes stand... 
Vi kørte også en tur til standen... Efter strand turen spillede vi lidt golf. Der var en 13 årig dreng, som lærte os den rette position. Han var vildt god ! 
Herefter gjorde vi klar til de andre kom tilbage til vores stand.

Da turneringen var færdig var der mad og drikke til alle, hvor flere sad i vores møbler og slappede af indtil vinderen blev afsløret.
Vi benyttede lejligheden til at snakke med Mercedes kunder og fortælle om BoConcept og samtidig gav vi dem en invitation til vores event i butikken på torsdag, hvor vi viser den nye kollektion.
Det var en rigtig god dag. Da alle var taget hjem pakkede vi bilen og kørte hjem til Panama City igen, dog lige med et pitstop... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar