fredag den 17. maj 2013

Santiago, Chile

Lørdag ankom Jacob og jeg til Santiago. Det var en 7 timers flyvetur fra Panama, men jeg sov hele vejen, så det var en rigtig god flyvetur. Jeg er n12634 km væk hjemmefra.
Santiago er Chiles hovedstad. Der bor omkring 7,5 miliioner mennekser, hvilket svarer til 46% af Chiles befolkning. 
Loreto (BoConcept Store Manager i Santiago) hentede os i lufthavnen og kørte os til vores hotel, som ligger centralt i Santiago. Hun anbefalede os et godt spisested, Tiramiso, hvor vi fik nogle rigtig gode pizzaer. Her mødte vi 2 fyre fra Chile, som sjovt nok kendte Loreto. Vi tog med dem til en fest, så vi blev straks integreret.
Søndag tog vi på city tour i Santiago. Vejret var ikke så godt og det var rigtig koldt, men vi havde alligevel en rigtig god dag.
Vi brugte meget tid i et område, som hedder Bella Vista. Det var meget ungt, specielt og farverigt.


 Der var nogle meget mærkelig mennesker, men de var fredelige.

 Santiago har mange gamle flotte bygninger. Dette er et museum, hvor vi ikke gik ind.
 House of Representatives

 Santiago har et meget kendt fiskemarked, hvor vi spiste frokost. Chile er meget kendt for deres fisk, så det skulle vi selvfølgelig prøve. Vi snakkede med nogle lokale fiskere, som anbefalede os et godt sted at spise, som var mere lokalt.


Santiago downtown har en flot plads kaldet Plaza de Armas. Der ligger en gammel kirke, som spanierne byggede for omkring 200 år siden. Ellers er området meget fattigt. Folkene, som bor her er tilflyttere fra Peru og Bolivia. 

Vi bor i et område kaldet Las Condes, som er mere moderne og som minder mig meget om Toronto pga. de høje bygninger. Jeg blev meget overrasket lørdag, da jeg ankom til byen. Kulturen i området, hvor vi bor minder meget om vores. De første tilflyttere der kom til Chile er fra Tyskland, Spanien og flere steder i europa, så de ligner os meget. 
 Min veninde Charlie fra Panama har en ven her i Santiago, som vi mødtes med. Han tog os med ud at spise på en hyggelig restaurant, hvor vi smagte chilensk mad og drikkelse. Det var en oplevelse!

HEJ HEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar