søndag den 18. november 2012

På cykeltur i Toronto

Jeg kan ikke klage over noget på denne tur og bestemt heller ikke vejret. Jeg vågnede op til den dejligste morgensol, så efter jeg havde spist morgenmad, gik jeg ud og lejede en cykel lige nedenfor vores hotel... City bikes er virkelig en god opfindelse. Man betaler bare i en automat, tager en cykel og cykler afsted. 

 Jeg cyklede ned til havnen og langs vandet og så en masse både og vilde lejligheder. 
En lille strand..
Jeg mødte ikke mange mennesker på min vej, for det er blevet koldere, men jeg er sikker på, at der er fyldt med mennesker om sommeren.


Det var en rigtig dejlig cykeltur jeg havde i dag med vind i håret og det hele. I aften skal vi ud at bowle og spise med Maggie. Det kan kun blive sjovt. 

Som sagt, har vi jo fået forlænget vores ophold her i Toronto (hvilket er mega nice). Men hotellet vi bor på er booket de sidste 5 dage vi bor her, så vi bliver nødt til at flytte til et andet hotel. Jesper havde rigtig svært ved at finde noget, da der sker noget i byen i næste weekend. Men han er så god og har fundet et rigtig lækkert hotel til os midt downtown og de havde kun deluxe rooms tilbage. (LÆKKERT)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar