mandag den 8. august 2016

Palau Ubin - An Island Getaway

Taxavirksomheden Uber bliver brugt flittigt hernede. Det er billigt og en nem app at anvende. Fredag havde Uber et tilbud, hvor man kunne køre så langt man ville i Singapore for kun 2,5$ per person (12 kr. ). Vi tog en Uber til den anden ende af Singapore, (50 minutter i bil), hvor vi tog færgen til øen "Palau Ubin". Færgeturen tog 15 minutter og kostede 3$ (15 kr.)
På øen lejede vi cykler til 8$ og cyklede rundt på øen. Vi så en del aber og kom lidt for tæt på en af dem, da vi skulle tage et billede, så den skreg en af drengene ind i hovedet. Øen var meget naturlig og lidt primitiv. Der var flere ruter på øen med forskellige sværhedsgrader. Vi tog først en blå rute op til en sø, hvorfra der var en sort rute ind i skoven. Meike (en pige fra Holland) og jeg cyklede med 4 drenge ud på den sorte rute. Vi havde lidt svært ved at finde rundt inde i skoven fordi de havde sparet på skiltningen, så vi måtte bære cyklerne over nogle væltede træer og vi følte rigtig vi var på adventure. Øen var kendt for at servere god fisk til frokost, så det skulle vi selvfølgelig prøve. Det var en rigtig god tur!



Jeg har været sammen med de 4 piger ovenfor hele weekenden. Pigen i den grå hedder Frederique og er fra Holland. Pigen i den stribede trøje er også fra Holland og hedder Meike. Charlotte fra Shcweiz sidder i midten og den sidste er Katrina fra Tyskland. Frederique, Meike og Katrina læser Jura. Charlotte og jeg læser business. De er rigtig søde og vi snakker om at tage på en lille rejse sammen i vores ferie i september.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar