mandag den 29. oktober 2012

Efter en snak med chefen..


Efter en snak med Carsten, er det nu kommet på plads, hvor jeg skal arbejde indtil sommerferien. Tiden er fløjet afsted her i New York og har nu kun 3 dage tilbage.
Desværre er vi 'fanget' her i lejligheden indtil onsdag pga. orkanen Sandy, som i nok har hørt om. Kontoret er lukket og de anbefaler alle til at blive indedøre. Hele underetagen er blevet evakueret og vi så dem pakke deres biler og køre i går aftes. I går var vi ovre at handle - eller vi prøvede på det. Der var ikke mere mælk, vand og brød. Det var vildt underligt at prøve. Det er rigtig ærgerligt, men det bliver også lidt spændende at opleve en orkan, som vist bliver rigtig vild om ca. 4-6 timer...
ShopRites store udvalg af brød... 
November - TORONTO
På torsdag rejser jeg til Toronto i Canada, hvor jeg skal være indtil d. 15 november. Så det er kun i to uger, men det bliver fedt at opleve byen. Jeg skal hjælpe til i BoConcept butikken deroppe, hvilket jeg glæder mig meget til, for har hørt meget godt om de ansatte. De er unge og klar på at feste, så det bliver helt sikkert nogle sjove uger..
Jeg regner med jeg skal arbejde med salg og alt forfaldende arbejde. Måske kan jeg være heldig at de har brug for hjælp til noget markedsføring.
November, december - MONTREAL
Som sagt skal jeg kun være i Toronto i to uger. Den 15. november rejser jeg videre til Montreal, hvor jeg skal hjælpe med at åbne en BoConcept butik. Her bliver det mere praktisk arbejde med at samle møbler, stille det op, style, sætte prismærker på tingene osv. Jeg håber jeg kan komme ud at stå på ski i min fritid og se den flotte natur - måske se en bjørn! ;-) Jeg ser meget frem til at komme derop, men det bliver noget helt andet end New York. Montreal er en meget smuk by, som skulle minde lidt om Paris. Folk snakker fransk, så det bliver en udfordring, men også spændende. Jeg skal være i Montreal indtil d. 16 december, hvor jeg flyver hjem på juleferie. 
Montreal..
Januar, februar, marts - PANAMA 
Efter 3 ugers juleferie skal jeg til Panama, hvor jeg skal arbejde i BoConcepts butik i Panama City. Jeg ser meget frem til at komme til Panama, for der skal jeg bo helt selv. Det bliver meget anderledes, men jeg tror det bliver rigtig godt for mig. Her snakker de spansk, hvilket jeg bliver nødt til at lære.
Min mor og Hans har allerede bestilt flybilletter i uge 7, hvor de kommer og besøger mig. Jeg får nogle dage fri fra arbejde, hvor vi så skal rundt og se landet og evt. på safari.
Det er det perfekte tidspunkt at være i Panama angående vejret, som er bedst fra december - april.
Jeg har hørt meget godt om teamet i BoConcept butikken i Panama, som jeg glæder mig meget til at møde og arbejde sammen med.

April, maj, juni - MIAMI
Miami Beach
Jeg har været meget i tvivl om, hvor jeg skulle hen og arbejde i min sidste periode herovre. Til mødet med Carsten spørger han mig, om jeg vil til Detroit eller Miami... Jeg tænkte meget over det (?) ... Jeg valgte selvfølgelig Miami og det bliver perfekt! Sommer i Miami og jeg fylder 21 til marts, så får ingen problemer til den tid. Butikken er ikke åbnet endnu, men skulle gerne åbne i starten af det nye år. Jeg kommer til at hjælpe til i butikken med salg osv. Jeg ved, at det ikke bliver et problem at finde noget at give sig til i min fritid. Anneris fra kontoret her i NY har lige været dernede og taget dykkercertifikat og kender ham som underviste. Hun snakker med ham, og skaffer
mig en plads på et hold til april (NICE).

Det er fantastisk, at jeg har fået denne mulighed for at arbejde for BoConcept herover. Jeg oplever en masse, ser en masse forskellige steder, møder en masse mennekser, lærer meget både om mig selv, men også fagligt. ALT er bare godt og jeg er så glad :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar